KONZULTACE ZDARMA

BTL Emsculpt

Revoluce v budování svalů a neinvazivním spalování tuků na těle
Pro koho je ošetření přístrojem BTL Emsculpt vhodné?

Ošetření je vhodné pro ženy i muže, kteří chtějí podpořit spalování tuků a budování svalové hmoty. Ošetření přístrojem BTL Emsculpt také využívají sportovci, kteří chtějí dosáhnout ještě lepších výsledků při redukci tuků a zvýšení svalové hmoty. BTL Emsculpt je také skvělým řešením při léčbě diastázy (břišního rozestupu).

Konzultace zdarma

Jak BTL Emsculpt funguje?

Přístroj BTL Emsculpt funguje na bázi unikátní patentované technologie, která využívá působení vysoce výkonné fokusované elektromagnetické energie (HIFEM Technology). Tyto impulsy pronikají do svalů, kde vyvolávají supramaximální kontrakce. Těchto svalových kontrakcí proběhne během 30 minut více než 20 000 na dané tělesné partii. Takového efektu nikdy nelze dosáhnout při běžném intenzivním cvičení, a to je důvodem vysoké efektivity této metody. I přes to je nutné podpořit tuto terapii cvičením a zdravým životním stylem.

Díky intenzitě přístroje je dlouhodobě spalován podkožní i vnitřní tuk a zároveň dochází k budování svalů. Ošetření přístrojem BTL Emsculpt se dá přesně zacílit a můžete tak formovat břicho, hýždě, biceps i triceps na pažích. Mnohé studie navíc potvrzují, že při formování břišních svalů dochází ke zmenšování jejich rozestupů (diastáze). Výsledky přístroje jsou podloženy 13 klinickými studiemi a americkým certifikátem FDA (Federální úřad pro kontrolu potravin a léčiv).

Průběh aplikace

Při samotné aplikaci se nemusíte obávat žádné bolesti, ošetření přístrojem BTL Emsculpt je zcela neinvazivní. Při ošetření pouze ležíte na zádech a vaše svaly intenzivně pracují. Po ošetření se budete cítit jako po pořádném tréninku v posilovně a také budete mít stejně dobrý pocit, protože se vám vyplaví endorfiny – hormony radosti.

Ceník ošetření

Oblast břicha nebo hýždí
1 ošetření
12 900 Kč
Balíček 4 ošetření
47 000 Kč
Balíček 6 ošetření
60 000 Kč
Oblast paží (biceps/triceps) nebo lýtek
1 ošetření
7 000 Kč
Balíček 4 ošetření
24 000 Kč
Balíček 6 ošetření
32 000 Kč
Konzultace zdarma

Často kladené otázky a odpovědi

BTL je jeden z největších světových výrobců zdravotnické techniky. Společnost BTL byla založena v roce 1993. Od svého vzniku prošla dynamickým vývojem, kdy rozvíjela a rozšiřovala portfólio svých produktů tak, že má nyní komplexní nabídku zdravotnických přístrojů pro rehabilitaci, lázeňství, kardiologii, interní medicínu, gynekologii, ORL, estetickou medicínu a další lékařské obory. BTL klade vysoký důraz na technologickou vyspělost, spolehlivost a výsledky. Přístroje jsou vyráběny v souladu s normou ISO 9001, mají CE a FDA certifikáty. Se zdravotnickou technikou značky BTL se můžete setkat téměř ve všech nemocnicích a v drtivé většině privátních rehabilitačních a lázeňských pracovišť v České republice.
První hmatatelné výsledky ucítite ihned po ošetření. Viditelné výsledky můžete očekávat po 2-4 týdnech od posledního sezení, přičemž tyto výsledky se dále zlepšují po několik týdnů.
Ano, EMSCULPT je vhodný v podstatě pro každého. Jediná omezení jsou pro těhotné ženy, osoby s kardiostimulátorem anebo s kovovými implantáty v místech ošetření.
EMSCULPT není vhodný pro těhotné ženy, osoby s kardiostimulátorem a kovovými implantáty v místech ošetření z důvodu elektromagnetické energie.
Přibližně 20-30 minut. Minimálně absolvujete 4 sezení v rozmezí 2-3 dnů. Ozvěte se nám a společně nastavíme ideální plán podle vašich cílů.
Pocitově je ošetření podobné jako intenzivní cvičení. Na rozdíl od běžného cvičení však můžete během procedury v klidu ležet a odpočívat.
Vzhledem k neinvazivní povaze ošetření není potřebná ani příprava a ani rekonvalescence.

Kontraindikace aneb kdy
není možné ošetření absolvovat

EMSCULPT není vhodný pro těhotné ženy, osoby s kardiostimulátorem a kovovými implantáty v místech ošetření z důvodu elektromagnetické energie. Dále není ošetření doporučováno v těchto případech:
Infekční onemocnění
Hnisavá nebo plísňová onemocnění
Popáleniny a krvácivá zranění
Čerstvé tetování v místě aplikace
Nádorová onemocnění

Související služby

Nezaujala Vás tato procedura nebo byste si rádi prohlédli alternativy? V péči o tělo
jsou mezi našimi klienty oblíbené také následující služby:

Objednejte si bezplatnou konzultaci

Prioritou je pro nás spokojenost našich zákazníků a individuální přístup ke každému klientovi, proto nabízíme bezplatnou 30minutovou konzultaci před každým ošetřením zcela ZDARMA, kde s vámi rádi probereme vaše požadavky a najdeme cestu na míru vaší spokojenosti. Kontaktujte nás pro více informací.


    Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

    Sledujte náš Instagram

    crossmenu